Gebruikersvoorwaarden

Gewijzigd op Sat, 03 Feb 2024 om 12:22 PM

Gebruiksrecht

Your Research verleent je het recht om de app te gebruiken in overeenstemming met deze gebruiksvoorwaarden en de toepasselijke wetten en regelgeving. Het is alleen toegestaan om de app persoonlijk te gebruiken of namens huisgenoten. Je mag de app ook gebruiken als onderzoeker om gegevens van deelnemers aan een studie in te voeren, mits de betreffende deelnemer hiervoor toestemming heeft gegeven.

Meer specifiek is het niet toegestaan om wijzigingen in de app of de broncode van de app aan te brengen of de app in welke vorm dan ook aan derden beschikbaar te stellen. Natuurlijk is het wel toegestaan om een back-upkopie van de app te maken voor back-updoeleinden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle rechten op de app zijn en blijven eigendom van Your Research, je krijgt een beperkt gebruiksrecht op basis van deze gebruiksvoorwaarden en mag de app alleen gebruiken om deel te nemen aan de studies waarvoor je je hebt aangemeld. Deze app bevat ook open source code van derden waarop naast deze gebruiksvoorwaarden aparte licentievoorwaarden van toepassing zijn. We informeren je hierover op verzoek.

Ondersteuning & Updates

De verantwoordelijkheid voor het gebruik en de installatie van de app ligt bij jou. Your Research zal je zo veel mogelijk ondersteunen via haar website, maar garandeert niet dat alle problemen worden opgelost.

Updates voor de app worden regelmatig uitgebracht door Your Research. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze te downloaden uit de app store en correct te installeren, Your Research kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden.

Het installeren van updates vereist jouw toestemming. Als er ook wijzigingen worden aangebracht in deze gebruiksvoorwaarden met een update, ga je akkoord met deze wijzigingen door de update te installeren.

Aansprakelijkheid & Garanties

Het gebruik van de app is gratis. Your Research doet er alles aan om de app zo veel mogelijk beschikbaar te houden en om fouten te corrigeren, maar geeft daarom geen garantie en kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade, met uitzondering van schade die ontstaat als gevolg van opzet of roekeloosheid.

Duur van de gebruiksvoorwaarden

Deze gebruiksvoorwaarden worden van kracht op het moment dat je de app gebruikt en blijven in ieder geval van kracht totdat je stopt met het gebruik van de app en je gegevens zijn verwijderd.

Deze overeenkomst kan op elk moment door jou of Your Research worden beëindigd. Na beëindiging van deze overeenkomst moet de app (inclusief eventuele back-upkopieën) worden verwijderd.

Overig

Op deze gebruiksvoorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. In geval van een geschil zullen we eerst samen naar een oplossing zoeken. Als dat niet mogelijk is, wordt het geschil voorgelegd aan de bevoegde rechter volgens de wet.

Your Research mag deze overeenkomst met jou overdragen aan een derde partij in het kader van een bedrijfsovername. In dat geval zal Your Research je tijdig informeren.

De eventuele nietigheid van bepalingen van deze voorwaarden tast de geldigheid van de rest van de voorwaarden niet aan. We zullen dan overleggen en de nieuwe bepalingen vaststellen die zoveel mogelijk recht doen aan de bedoeling van de oorspronkelijke voorwaarden.