Gebruikersvoorwaarden

Gewijzigd op Sun, 10 Mar 2024 om 05:21 PM

In deze gebruiksvoorwaarden is vastgelegd onder welke voorwaarden je de app van Your Research mag gebruiken. Deze voorwaarden gelden ook voor het gebruik van de webapp, overal waar je in deze voorwaarden -app- leest, kun je dus ook webapp lezen.

Gebruiksrecht

Your Research geeft u het recht om de app in overeenstemming met deze gebruiksvoorwaarden en de toepasselijke wet- en regelgeving te gebruiken. Het is alleen toegestaan om de app persoonlijk of namens huisgenoten te gebruiken.

Meer specifiek is het niet toegestaan om op enige wijze aanpassingen in de app of de broncode van de app door te voeren of de app in welke vorm dan ook aan derden ter beschikking te stellen. Uiteraard is het toegestaan om een reservekopie van de app voor back-up doeleinden te maken.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle rechten op de app zijn en blijven eigendom van Your Research, u krijgt een beperkt gebruiksrecht op basis van deze gebruiksvoorwaarden en mag de app alleen gebruiken om mee te werken aan VASCO. Deze app bevat ook open source code van derden, waarop, naast deze gebruiksvoorwaarden, aparte licentievoorwaarden van toepassing zijn. Op verzoek, informeren wij u over deze licentievoorwaarden.