Disclaimer

Gewijzigd op Sun, 10 Mar 2024 om 05:26 PM

Ondersteuning & updates

De verantwoordelijkheid voor het gebruik en de installatie van de app ligt bij u. Your Research zal u hierbij zoveel mogelijk via haar website ondersteunen maar kan niet garanderen dat alle problemen kunnen worden opgelost.

Regelmatig worden er door Your Research updates voor de app uitgebracht. Het is uw verantwoordelijkheid om deze via de appstore te downloaden en op een juiste manier te installeren, Your Research kan hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

Voor het installeren van updates is uw toestemming nodig. Wanneer er bij een update ook wijzigingen in deze gebruiksvoorwaarden worden doorgevoerd, gaat u door installatie van de update eveneens akkoord met deze wijzigingen.

Aansprakelijkheid & garanties

Het gebruik van de app is gratis. Your Research spant zich in om de app zoveel mogelijk beschikbaar te houden en fouten te herstellen maar geeft daarom geen enkele garantie en kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor enige vorm van schade, met uitzondering van schade die ontstaat als gevolg van opzet of roekeloosheid.

Looptijd gebruiksvoorwaarden

Deze gebruiksvoorwaarden treden in werking vanaf het moment dat u de app gebruikt en blijven in ieder geval van kracht totdat u de app niet meer gebruikt.

Zowel door u als door Your Research kan het recht op het gebruik van de app op ieder moment worden opgezegd. Na het beƫindigen van dit recht moet de app (inclusief eventuele reserve kopieƫn) worden verwijderd.

Overig

Op deze gebruiksvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Bij een geschil zullen we eerst samen naar een oplossing zoeken. Lukt dat niet, dan zal het geschil aan de volgens de wet bevoegde rechter worden voorgelegd.

Your Research mag uw recht op het gebruik van de app in het kader van een bedrijfsovername overdragen aan een derde. Your Research zal u in dat geval tijdig informeren.

Eventuele nietigheid van bepalingen uit deze voorwaarden tast de geldigheid van de rest van de voorwaarden niet aan.

We zullen dan in overleg treden en nieuwe bepalingen vaststellen, die zoveel mogelijk recht doen aan de bedoeling van de oorspronkelijke voorwaarden.